Feng Shui konsultation?

Oj, vad tiden springer iväg snabbt ibland. I höstas anmälde jag mig till vårens certifieringsutbildning i Feng Shui hos Nordic School of Feng Shui, något jag velat göra i tio år, men först nu har möjlighet att göra, och i nästa vecka börjar kursen! Det ska bli så roligt.


Men, vi ska även göra flera konsultationer som en del av utbildningen, först två stycken och senare i vår ytterligare tre. Är det någon av er bloggläsare som är intresserad av en gratis feng shui konsultation i utbildningssyfte så kontakta mig, antingen genom att lämna en kommentar med kontaktuppgifter eller mail mig på [email protected]


I första hand kommer jag ta uppdrag i Västsverige, men då jag är ute och rör på mig i landet ibland kan det även fungera i andra delar av landet, speciellt i Skåne eller i mellersta Sverige.



Kommentarer
Postat av: Veronika Ekstrand

Hej!

Har länge tittat och funderat på vad jag kan göra i vårt hus för att det ska bli så bra som möjligt om man tänker Feng Shui. Jag tycker det är svårt att själv komma fram till något och skulle gärna ta en gratis konsultation. Jag bor i Hässleholm i Skåne så om du har vägarna förbi så är jag intresserad.



Mvh Veronika Ekstrand

2012-01-25 @ 09:02:40
Postat av: Marie

Hej!

Jag har intresserat mig för feng shui ett tag. Men jag har ändå problem med att möblera. Jag skulle gärna vilja ha en konsultation!

Jag bor i Tynnered.

Hälsningar från Marie

2012-01-25 @ 12:53:33
Postat av: jeanette sandelin

ja-a! gärna :)

jag mailar!

2012-01-25 @ 12:54:06
URL: http://jeanettish.blogspot.com
Postat av: Hilde

Hej! Jag bor i Skurup, mellan Malmö och Ystad, och jag tycker att det skulle vara kul och intressant om du gjorde en konsultation hos mig. Jag bor i en 1 ½-plansvilla med källare tillsammans med man och en tonårsson. Tycker att du skriver så inspirerande och har så vettiga synpunkter. Hoppas! Hälsningar Hilde

2012-01-25 @ 20:52:57
Postat av: Anonym

Jag har varit intresserad av feng shui ett tag och tycker det är väldigt intressant. Men jag tycker det är svårt att veta hur jag ska tillämpa det. Jag skulle bli jätteglad år en konsultation. Jag bor i Arvika i Värmland (en bit bort men jag måste ju ta chansen :))

2012-01-25 @ 21:12:02
Postat av: Agneta

Mitt namn och blogadress försvann visst på förra inlägget, hoppas det är med nu!

2012-01-25 @ 21:13:56
URL: http://getasvind.blogspot.com
Postat av: Gunilla Johansson

Hej Ann-Sofie!

Först och främst vill jag säga att jag gillar din blogg, har följt den en tid och upptäckt hur mycket det är som vi har gemensamt! Kul att du nu snart ska börja din utbilding inom Feng Shui, förstår att du har ett stort intressse i detta ämne. Det märks i dina inlägg på bloggen. Vill du ha en utmaning, beträffande Feng Shui? I så fall är du välkommen till ett radhus i tre plan! Behöver hjälp med Baugan. Skickar dig min adress via din mail.

Lycka till med din utbildning1

Vänliga hälsningar, Gunilla

2012-01-25 @ 21:55:25
Postat av: Martina Karlsson

Hej!

Åh, vad roligt att du ska börja kursen i Feng Shui. Den verkar vara intressant och utvecklande på många plan. Hoppas själv att få den möjligheten någon gång...



Det skulle glädja mig oerhört om du ville göra en konsultation i mitt hem. Jag bor tillsammans med min dotter i ett gammalt landshövdingshus. Här finns någon sorts stagnation som jag vill bli av med. Vi bor i Bagaregården, Göteborg.



Hälsningar

Martina

2012-01-25 @ 23:27:48
Postat av: Josefin

Hej. Vad roligt att gå utbildningen! Det är min dröm med... Vi flyttar in i en ny lägenhet i mars, en konsultation hade vart spännande! Bor i västra Göteborg.

2012-01-27 @ 23:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0