Lycka till - om balans i livet

Ja, så heter boken jag precis har läst ut


Boken har stått i bokhyllan rätt så länge, utan att ha blivit läst, men idag när jag varit hemma hela dagen har jag rensat lite i min bokhylla. Fem böcker rensades ut direkt, då jag insåg att jag var färdig med dem för länge sen.

 

Två lite tunnare böcker som jag inte läst ännu plockade jag fram för att läsa, varav denna var den ena. Boken är riktigt bra med temat ett enklare liv, ett långsammare liv och med mycket som rimmar med min blogg. Det var nog därför jag skaffade den en gång i tiden, men så har det dykt upp andra böcker som har pockat på min uppmärksamhet mer. Men jag kan rekommendera denna bok, som har många intressanta tankar om arbetsliv kontra fritid, chefsskap, karriär och med många frågor att ställa sig själv om vad som är viktigt i livet och hur du vill leva ditt liv. Denna bok hittade jag på rean på ICA MAxi, men den finns säkert på många bibliotek.

 

Den andra boken jag ska ge mig i kast med är lite på samma tema, Glädjen i att arbeta hemma - Livskvalitet både i arbetet och privat.


Så här står det på baksidan "Boken vänder sig till dig som har börjat eller tänker börja arbeta hemifrån på hel- eller deltid". Jag har ju en anställning på 80 % där jag valt att vara ledig en dag i veckan, men jag har också ett eget företag vid sidan om där jag arbetar med lite olika psykologuppdrag, såsom att göra utredningar, arbeta med arbetslagsutveckling och där jag tänker arbeta mer mot privatpersoner i samma anda som denna blogg, med att hjälpa människor till att må bättre i vardagen, hitta en balans som ger harmoni och välmående, så delvis arbetar jag hemifrån. Ska bli spännande att se om jag får några användbara råd från denna boken ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0