Leva som man lär

Jag har flera gånger skrivit här på bloggen om att regelbundet gå igenom sina saker och bara omge sig med saker man tycker om, och som ANVÄNDS regelbundet. Själv har jag haft svårt att rensa vissa saker, som tex böcker och skivor men jag har tagit det lite i taget, och kört i väg massor av kassar till loppis.


Men en sak som jag fortfarande har lite svårt att kasta bort - mat! Men idag följer jag mina egna råd och när jag öppnade frysen föll min blick på påsen med frysta pitabröd som var med i Linas matkasse för rätt så länge sen. Jag äter ganska lite bröd överhuvudtaget och detta var inte gott. När jag värmt det i ugnen, enligt anvisning på förpackningen, blev det bara hårt och nästan oätligt.


Jag har ändå haft svårt att kasta det, då jag inte gillar att kasta mat. När jag fått burkar eller tetrapack med saker jag inte gillar i matkassen har jag tagit med det till jobbet och gett till en arbetskamrat som gillar sådant som jag inte gillar. Win-win för oss båda :)


 

Men denna påse åkte i soporna nu, och det känns skönt att även göra sig av med matvaror som jag testat, inte gillat och vet att jag inte kommer äta igen. Då kan jag tänka mig att även slänga mat ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0