Idag är ingen vanlig dag...

För idag fyller dottern 13 år!!!!


 

Vi pratade om det igår kväll och 13 känns så stort, jämfört med 12. Tonåring. Tänk att min lilla tjej redan är 13 år. För 13 år sedan, en riktigt snöig vinterdag låg jag på BB vid den här tiden med kraftiga värkar och några timmar senare kom världens underverk (i mina ögon iallafall).

 

Jag är så stolt över min lilla (stora) tjej. Hon är fantastisk på massor av sätt, och som jag skrivit några gånger tidigare hade inte den här bloggen funnits om det inte varit för henne :) Jag är superdålig på teknik, men hon fattar allt och fixar till nya designer och allt möjligt.

 

Det är så roligt att prata med henne. Hon är lite annorlunda än många andra 13-åringar. Häromkvällen satt hon flera timmar vid datorn och läste om Tjernobyl, Harrisburg, kärnkraft, avfall och allt möjligt inom samma område som intresserar henne. En annan dag var det Marie Curie hon var nyfiken på. E-ämnen har varit ett annat intressant område.

 

När hon blir stor vill hon bli sångerska, fotograf och forska om miljö. Jag tror hon kommer att lyckas vad hon än väljer så småningom.

 

Nu blir det iallafall kalas i dagarna två. Idag blir det familjen och imorgon kommer tjejkompisarna på tjejmiddag med thailändsk mat.

 

Familjen förresten utökades igår med två till :) De små katterna som flyttade till nytt hem i höstas kom tillbaka igen pga allergi, men det blev ingen sockersöt återförening utan de fräste åt varandra, och kattmamman ville inte alls ha tillbaka sina ungar. Så nu har vi som ett katthem hemma med olika katter i varje rum som inte vill vara tillsammans. I köket är de två nykomlingarna. I dotterns rum mamma katt och ibland hennes kvarvarande unge, och i resten av lägenheten de gamla katterna som nu har bott här i drygt tre år. Så här är det full fart just nu :)


Kommentarer
Postat av: Annika

Jag tror att din tjej kommer att lyckas jätte bra i livet. Med en sån förstående mamma. Hoppas att hon får en fin födelsedag. Kram

2012-02-10 @ 10:24:19
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Jennifer

Hej! Hittade hit idag via en annan blogg, och det kommer att bli fler besök från mig :). Grattis till stora tjejen, jag håller med dig visst känns det lite speciellt med 13, jag har en grabb som snart blir 13. Ha en bra fredag! /Jennifer

2012-02-10 @ 16:39:38
URL: http://wwwmittlivsomjag.blogspot.com
Postat av: Therése

Grattis till er!

Det verkar vara en väldigt klok och fin dotter du har, hoppas ni får en mysig födelsedagshelg. Och vad fint hon har ordnat med den nya designen på din blogg! Kram Therése

2012-02-10 @ 19:38:55
URL: http://mychoice-tess.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0