Glädjen i att leva med mindre

På en amerikansk blogg jag brukar läsa; Be More With Less läste jag idag två härliga historier om glädjen i att rensa hemma och göra sig av med massor av saker.


http://www.bemorewithless.com/2012/incredible-clutter-transformations/#comments


Läs dessa underbara historier om två helt olika människor som bestämde sig för att leva med mindre röra. Den första killen började med att räkna alla sina saker, och kom fram till 8748 saker i sitt hem. Målet var att gå igenom allt och göra sig av med alla saker han inte använde eller tyckte om, på 30 dagar. I slutändan hade han 3841 saker kvar! Han gjorde sig av med mer än hälften av alla sina saker, som ändå bara bidrog till röran.


Det område som överraskade honom mest var köket, där han kunde rensa bort över 600 saker. Det ställe som han tyckte var roligast att rensa var i garderoben och i byrålådorna, där han rensade bort 321 saker.


Om du har tänkt att börja rensa hemma hos dig kan det vara en rolig idé att första räkna hur mycket saker du har, för att sedan se hur mycket saker som blir kvar när det bara är saker som är hela, som används och som är omtyckta som blir kvar.


Inspirerande läsning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0