Attraktionslagen

Attraktionslagen fungerar oavsett om vi vill eller inte och fungerar så att det vi fokuserar våra tankar och vår energi på är också det vi drar till oss. Då kan man ju använda det för att få något bra ;)


Det behöver inte alltid vara storslagna, livsomvälvande saker utan fungerar i det lilla också. Idag tex på väg hem från jobbet kom jag på att jag var tvungen att stanna till vid affären för att köpa kattmat och kattsand (det går åt en hel del sådant nu när det är sex katter igen) men var trött och ville hem snabbt, så jag tänkte att det fick bli en snabb sväng, in och sen ut igen. När jag kommer till affären åkte precis den bilen som stod på parkeringen närmast ingången ;)


Efter middagen åkte jag iväg till stallet för ridlektion. Idag skulle vi få nya hästar, och jag funderad på vilken häst jag ville ha och kom fram till att jag ville ha Kalle, en mysig häst jag inte haft på rätt länge. Jag kände mig även trött i huvudet och stressad så jag ville helst ha en häst som gick lektionen före vår så jag kunde sitta och ta det lugnt en stund. När jag kom till stallet kollade jag listan och vem stod uppsatt på mig - jo, Kalle OCH han gick lektionen före, precis som jag önskat ;)


Ibland kan du behöva uttrycka det du önskar till andra i din omgivning för att få det du vill ha, kanske finns det någon i din närhet som kan hjälpa dig. På en utbildning jag gick för något år sedan kallade dem det att avisera. Om du aviserar din önskan, dina behov kanske någon du inte alls väntat dig kan hjälpa dig. Läste tex på min favoritblogg idag att hon nämnt för sin frisör att hon var ute efter ett månbord och det visade sig då att frisören hade precis ett sådant att sälja :) Var inte rädd för att berätta för människor om det är något du drömmer om, något du vill uppnå.


 

Själv nämnde jag för någon vecka sedan, när jag hade kurs, att jag var ute efter ett hus i lagom storlek för två personer, och genast fick jag veta om ett hus i området där en av damerna bodde som var till salu och som inte kommit ut till någon mäklare än. Jag ska se om det kan vara något för oss ;)


Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

så härligt och enkelt faktiskt!

jag har märkt av det ibland.

t ex har jag tänkt att jag ska hitta slantar på vägen när jag promenerat och faktiskt gjort det också.

kram till dig och tack för all inspiration som du alltid förnöjer mig med :)

2012-02-15 @ 06:10:30
URL: http://jeanettish.blogspot.com
Postat av: balansilivet

Tack Jeanette! Din kommentar värmer och det är det som gör det så roligt att blogga! Kram till dig ;)

2012-02-16 @ 13:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0