Städa,rensa,tvätta

Igår hade jag en dag med städning, tvätt i tvättstugan och rensa. När jag satte mig vid skrivbordet på förmiddagen började jag gå igenom min bokhylla igen, och även om mina böcker numera är få, hittade jag ytterligare sex stycken som jag kände mig färdig med och rensade bort.
 
 
Jag lastade bilen full med saker och körde iväg dem till loppisen.
 
 
 
Riktigt så här såg inte min bil ut, men nästan ;) Den är röd och var så full med saker att jag knappt kunde växla. Så skönt att bli av med grejer som inte längre fyller någon funktion.
 
 
På vägen till loppisen åkte jag förbi stallet, där alla hästar nu är tillbaka efter sitt sommarbete, och på ridlägret nästa vecka ska vi bla hoppa terrängbana och då är det obligatoriskt att ha skyddsväst, som jag inte äger någon, så efter avlastning av alla saker åkte jag vidare till secondhandbutiken för ridsportsaker och fyndade en väst där till betydligt bättre pris än i affären som säljer nya saker. Nöjd med mitt inköp, och denna kommer till användning vid varje hopplektion. Jag slutade rida för många år sedan då jag skadade mig vid hoppning och blev rädd. Att skydda ryggen är viktigt.
 
 
Butiken ligger inne i stan så jag tog en timme och gick runt och njöt av folklivet. Massor av folk i stan, och ridande polis, då det igår var fotbollsmatch, Man U mot Barca, så många fans njöt av solen innan matchen. Men precis när jag var på väg mot bilen för att åka hem började det regna, och solen strålade, vilket gav en fin regnbåge på himlen. Jag älskar regnbågen, känns nästan lite magiskt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0