Ladda för höst

Semestern är slut, skolan börjar, V-serier har premiär, aktiviteter kör igång igen - även om det fortfarande är sommartemperatur ute är hösten i antågande.
 
 
Jag älskar hösten och här har vi börjat ladda för höst. Igår var vi i stora shoppingcentret och köpte saker för skolstart - pennfodral, pennor (allt i rosa och svart), nya gymnastikkläder.
 
 
image958
 
När jag var i affären och handlade igår köpte jag även årets upplaga av Amelia Höst. Då min kropp fortfarande värker efter lördagens ofrivilliga avsittning bestämde jag mig för att ta ledigt idag också, så jag har legat på soffan med en kopp te, en kanelbulle och läst både årets upplaga av tidningen, och de tidigare utgåvorna också. Nu känner jag mig verkligen laddad för hösten :)
 
 
Idag ska jag även ta bort de tunnaste sommara klänningarna från garderoben, packa undan strandväskan och tittta igenom höstkläderna för att se om något där ska rensas bort, och om det behövs några nyinköp
 
 
Denna sommar har vädret diskuterats i alla möjliga sammanhang, och många har känt sig snuvade på sommaren. Det märktes inte minst när jag ringde till kattpensionatet för att boka några dagar i september, och det var fullbokat! Hon som driver stället sa att det aldrig brukar vara fullbokat i september, men i år har många bokat utlandsresor för att få sol och värme. Jag tycker det har varit en bra sommar totalt sett. Min sista semestervecka har solen strålat hela dagarna, så det blev först ett par dagar på stranden och sen har vi haft fantastiskt väder hela ridlägret och tillbringat hela dagarna utomhus.
 
 
Nu känner jag för att dra på mig en tjock stickad tröja, jeans, gummistövlar och ut i ett höstigt landskap som brinner av alla  vackra färger (nåja, jag får väl vänta några veckor till ;)), äta soppor, grytor, tända mysljus, läsa böcker, titta på film, ta varma bad i badkaret.
 
 
Vad gör du för att njuta av hösten???

Kommentarer
Postat av: Caroline

Ahh det finns fler än jag som längtar efter hösten. Tycker det ska bli så härligt att kunna burra in mig under filten med en kopp te och bara se hur de färgglada löven dansar omkring där ute eller varför inte ta en lång höstpromenad i skogen och kunna känna och lukta in hösten. Men en sak är säker den kommer snart.

Vädret diskuteras alltid oavsett hur det har varit. Men det har troligen snarare att göra med ens egna förväntningar.

Snart kommer dock den älskade och vackra hösten.

Ha en trevlig kväll

2012-08-20 @ 19:34:48
Postat av: CrimsonAnna

Som du säger, te, tända levande ljus (dags att gjuta inser jag) och tänka på alla mysiga kläder som plötsligt är lagom varma. Kängor, tjocka strumpbyxor, sammet:) Jag njuter tills det blir halt.

2012-08-21 @ 08:17:44
URL: http://metalanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0