Det funkar ;)

Idag jobbar jag och solen strömmar in på mitt kontor. För en timme sedan satt jag och tittade ut genom fönstret och konstaterade att mina fönster skulle behöva tvättas.
 
 
Jag tar rast och går ut i solen. Vad händer? Jo, två killar står och tvättar alla våra fönster;) Jag frågade hur ofta de gör det. En gång om året svarade de. Tänk att den gången var just en timme efter jag tänkt tanken! Attraktionslagen!!! Det är makalöst hurpass väl det funkar. Testa själv!

Kommentarer
Postat av: Irene

Haha, den var bra :-)

Såg ut genom mitt eget kontorsfönster nu och det behöver också tvättas... får nog bli min lunchsyssla idag :-)

2012-08-09 @ 11:54:48
URL: http://fengshuiblogg.blogspot.com
Postat av: Rosita

Du verkar ha ett sånt flyt på nåt vis! Det är något jag saknar tyärr, vet inte riktigt hur man ska få det? Men en sak har faktiskt hänt sen jag började rensa bort en massa prylar. Vet inte om det har med det att göra, men ett tillfälle dök upp som jag har gått och hoppas på! Sen om det leder nånvart det vet jag ju inte. Jag får väl fortsätta att rensa och se om jag också kan få lite flyt i livet... :-)

Svar: Det är det som är så spännande med Feng Shui. När man börjat så kommer saker att hända "som av en händelse". Och all Feng Shui börjar med att rensa. Är det något speciellt område i livet som du vill ha mer flyt i? Kolla vilket område av ditt hem som motsvarar den delen av ditt liv. Börja med att rensa där, och när det är gjort kan du förstärka det du vill ska hända genom att öka energin där, använda symboler osv.
None None

2012-08-12 @ 22:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0