Äntligen en dator ;)

Denna vecka har jag semester...igen ;) och veckan tillbringar jag på ridläger. Tolv timmar om dagen i stallet med mocka, rykta, ta hand om hästen, utrustning, rida två lektioner, en teorilektion och så god mat. När jag väl kommer hem är jag så trött att jag stupar i säng tidigare än någonsin. Jag har försökt  blogga från mobilen - inte funkat och datorn hemma har varit något fel på, så det har blivit en lång frånvaro.
 
 
Idag har jag haft min favorithäst, som också är min lägerhäst, Kalle och hoppat terränghindder. Ja, jag som är så rädd att hoppa har hoppat den tuffaste av all hoppning, och det gick jättebra så idag är jag lycklig, och trött.
 
 
Hur många inlägg det kommer att bli denna vecka vet jag inte, men jag har massor med saker i huvudet som jag tänker skriva om. Orkar jag inte denna vecka så kommer det nästa vecka. Till på lördag är jag fullt upptagen med hästlivet och njuter av varje stund :)

Kommentarer
Postat av: nillashalsaharmoni

Om jag har förstått saken rätt, så är du på rätt plats...med hästar! Njut av nuet och strunt i strulet.Jag ser fram emot vad du har i dina tankar...det du vill skriva om! Hälsningar, Gunilla

2012-08-15 @ 21:03:20
URL: http://www.nillahalsan.se
Postat av: Anonym

Låter som en underbar vecka =)/ Åsa

2012-08-16 @ 16:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0