En ledig dag?

Ibland tillbringar jag mina lediga onsdagar hemma hela dagn, städar, plockar lite, gosar med katter och när jag känner mig som allra slöast går jag i myskläder hela dagen. Det är så skönt att kunna ha sådana dagar ibland.


Men ibland passar jag på att boka in saker, och i dag är det verkligen extremt. Så här ser dagens schema ut:


08.00 - 09.30     Ridning (men denna skippade jag idag då jag kände att det blev ont om tid)
11.00 - 11.30     Byta däck på bilen (jag lämnar in den på en däckverkstad)
12.00 - 14.00     Lunchföreläsning (jätteintressant om stil och en god lunch)
14.15 - 16.30     Feng Shui-konsultation av ett företag
17.30                Ytterligare en visning av huset (som ligger en halvtimmes bilväg bort)
19.00 - 20.00     Ridskolan


En dag med mycket flängande, men bara roliga saker - ja. förutom att byta däcken då, som jag dessutom blev tvungen att köpa nya i år då de gamla var för slitna.


På tal om däck blev det väldigt tydligt igår när jag åkte till jobbet vad vädret kan ställa till med. I söndags var sista dagen för att åka med vinterdäck om det inte var vinterväglag, vilket det inte varit i Göteborg på länge, så de flesta bytte nog till sommardäck i helgen. När jag vaknade i går morse hade det snöat på natten och var någon minusgrad, vilket gjorde att vägarna var ishala. Det tog mig mer än dubbelt så lång tid att ta mig till jobbet mot normalt då flera bilar hade smällt, på flera ställen länge med E6. Även jag med vinterdäck hade problem med halkan, och de flesta andra körde omkring med nybytta sommardäck. Det får konskevenser. På alla stora infartsvägar hade det hänt stora olyckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0