Årets första glass

Efter lite lock och pock fick jag med min tonårsdottern ut på en promenad. Solen sken och då påsklovet till största delen har spenderats inomhus med TV eller spel på Iphone tyckte jag att lite dagsljus och frisk luft behövdes.


I sakta mak har vi tagit oss runt hela bostadsområdet, kollat på alla vårfina trädgårdar där en del höll på att greja för fullt, gjorde ett litet stopp i vår lilla affär och köpte varsin glass. För mig blev det årets första, och en av mina favoriter då jag också var lite hungrig :)


Magnum Mandel är en av mina absoluta favoriter, men den är ganska mäktig så jag måste vara lite småhungrig för att kunna äta den.

 

Sen fortsatte vi runt och tittade på gårdarna i närheten och fantiserade om vart vi skulle bo om vi inte bodde där vi bor nu. Promenaden avslutades på lekplatsen där vi gungade högt. Vilken härlig känsla det är att gunga. Det blir man aldrig för gammal för :)

 

Sen såg vi också att vitsipporna börjar breda ut sig i backarna. En härlig vårpromenad, men lite kyligt i luften så nu ska det smaka bra med en kopp te.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0