Packning pågår

Nu håller jag på att packa för fyra dagar i Frankrike


 

För att inte ta med mig för mycket kläder tänker jag i termer av garderobskapsel, vilket innebär att plaggen ska kunna gå att kombinera med varandra. Nu gillar jag ju klänningar så det blir mycket klänningar som får följa med :) 

Att resa i väljer jag ett par korta vita jeans, en mönstrad trikåtröja inköpt i Barcelona för några år sedan, Odd Mollys jeansjacka och marinblå mockaloafers.

Resten av packningen går i färgerna blått och vitt, med en mönstrad tunn klänning i olika blåa toner, en vit klänning i bomull med lite blått i, en marinblå tunn kofta. Alla de plagg går att använda på olika sätt. Till det bryter jag av lite med min grårosa klänning från Rabens Saloner då den är helt underbar att ha på sig om det är riktigt varmt, men med leggings och jeansjacka fungerar den bra även när det är lite kyligare. Jag lägger också ner min röda trikåklänning som är ett loppisfynd för tio kronor. Den perfekta strandklänningen. Utöver det lägger jag ner en mysdress som är så skönt att dra på sig på kvällen, jackan fungerar även om det blir lite kyligt på kvällen. Med ett par vita sandaler, blåa mockaskor och gympaskor är jag klädd för alla typer av aktiviteter och väder. Funderar på att lägga ner ett par jeansshorts och ett linne också för ev hiking.


 


Kommentarer
Postat av: Therése

Åh, vad härligt ni ska ha det! När de skrev om er trio i ett tidigare inlägg och vi fick se bilder från lägenheten blev jag så sugen! Ser underbart ut...

Kram Therése

2011-09-03 @ 09:45:08
URL: http://mychoice-tess.blogspot.com
Postat av: Yve

Vilken härlig liten resa. Ja jag har också kikat på lägenheten :)Så mysig. Hoppas du visar lite bilder sen. Önskar er en härlig semester. Kram

2011-09-03 @ 11:17:32
Postat av: balansilivet

Tack! Vi ska ha det härligt även om väderprognosen sagt tillfälligt regn på söndag, men sen ska det bli sol och 27 grader. Det gillar vi :) Ska ta massor av bilder som jag visar er när jag kommer hem igen!

2011-09-03 @ 12:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0