Ta hand om dig!

Ibland behöver vi dagar att bara pyssla om oss själva, ägna en dag åt att bara njuta! En sådan dag har jag idag. Det blåser rätt rejält ute, och jag började som vanligt med yoga på morgonen.


 

Idag var det ett riktigt bra yogapass, som öppnade upp bröstet och fick skulderbladen att närma sig varandra, vilket för en person som sitter mycket vid datorn hela dagarna var väldigt välbehövligt. Hela kroppen känns lätt.

 

I affären sedan köpte jag en god fiskgratäng till lunch, hos fiskhandlaren. Efter lunch har jag bokat in massage, och bestämde mig för att gå i plyschkläder hela dagen. En mjukisdag helt enkelt, osminkad och ofixad. Senare ikväll ska jag tappa upp ett varmt bad med mycket skum och en härligt doftolja, kanske med lavendel som är avslappnande. Kropp och ansikte ska få sig en scrub och få bort det sista av sommarens solbränna. Håret ska få en inpackning, och så ska jag läsa i boken The Happiness Project, som är riktigt bra och inspirerande.


Maten jag äter idag är genomgående nyttig. Yoghurt med liten mängd socker till frukost, fiskgratäng till lunch, och sen ska jag göra torsk med dill- och pepparrotssås till middag. Cashewnötter till snacks och så har härliga satsumas kommit i affären, och jag har bunkrat upp :)) Blir jag hungrig ikväll blir det sockerfritt rågbröd med kokt ägg.


En spadag, kan man säga, fast hemma, betydligt billigare än att åka iväg till tex Varbergs Kurort som är mitt favoritspa. På köpet får jag massor av härligt gos med alla sex katterna :))


Vad gör du för att pyssla om dig själv?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0