Roliga saker att se fram emot

Enligt lyckoforskningen är det bra att ha lagom mycket roliga saker att se fram emot, men det är viktigt att ha balans mellan aktivitet och vila, och inte klämma in för mycket i almanackan!


Just nu har jag flera roliga saker att se fram emot, med lagom mellanrum. I går när jag kom hem från ridningen hade jag fått en rolig inbjudan på sms. En väninna bjöd in ett helt gäng med tjejer till deras sommarstuga på Koster nästa helg för en skaldjurshelg i Bohuslän. Promenera, plocka svamp, äta hummer, dricka vin och så massor av tjejsnack. Självklart blev jag glad och tackade genast ja :)


 

Denna helg har jag en riktigt lugn helg framför mig, på egen hand. Jag ska klippa häcken inför hösten och plantera höstblommor. Nu har pelargonerna börjat se tråkiga ut, och då är det dags att byta ut dem. Så länge de blommar vackert har jag inte hjärta att ta bort dem, även om de känns lite off-season.


Framöver kommer det också en del kul att se fram emot, 21-22 oktober är det Delikatess- och Chokladfestival i Göteborg. Dottern och jag var på det förra året, åt massor av choklad naturligtvis och var på chokladprovning. Där blir det favorit i repris i år :))


I mitten av november fyller jag år, och då ska jag åka en helg till Stockholm och bla gå på den stora Allt för Hälsan mässan och få massor av ny inspiration när det gäller hälsa. Samtidigt gifter sig min lillasyster så jag ska på bröllop också, med medeltidstema och jag som älskar att klä mig i medeltidsklänning och flytta mig tillbaka i tiden, så det ser jag fram emot. I december ska jag även åka till Örebro, besöka mysiga Smultrongården och äta julbord hos mamma. Även det ser jag mycket fram emot.


Däremellan har jag flera luftiga helger, med plats för att bara vara, eller att kunna vara spontan :) Känns som det är en härlig höst och vinter på gång i år!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0