Hösttips


* Blommor finns det inte så mycket kvar av i naturen, men bege dig ut på en promenad och plocka in andra vackra saker som tex en sten, en gren, vasstrå, granris - ja, det finns mycket vackert att använda antingen som det är, eller för att skapa något av


* Sängen är extra viktig nu när det börjar bli kallare och mörkna tidigare. Tvätta allt; tcke, kuddar, bäddmadrass och överkast. Köp nya om du behöver. Torka av sängen och sängbord. Vädra och släpp in ny luft och energi. Titta på vad du har på väggarna i sovrummet och vad du omger dig med när du sover. Skapa ett rogivande sovrum.


* Ordna klädbytarkväll med ett gäng tjejer. Byt, sälj, köp - och förnya garderoben utan att betala massor av pengar. Det du inte använder längre kan vara precis vad din kompis letar efter. Troligtvis har ni även en roligt kväll samtidigt!


* Gå på en utställning, museum eller vernissage. Vidga dina vyer och testa något du aldrig testat förut, kanske det finns något litet specialmuseum i närheten av där du bor.


* Försök förstå och sätta dig in i en religion - låna böcker på biblioteket, besök ett religiöst center eller prata med någon som är anhängare av tex buddhism, islam, judendomen och försök förstå deras sätt att se på religion


* Planera för att undvika stressiga morgnar. Duka ett vackert frukostbord kvällen före, ladda kaffebryggaren, köp hem god frukost, lägg fram kläder kvällen innan. Allt för att skapa en lugn och stressfri morgon och ge dig själv en bra start på dagen.


Härliga höst!


Kommentarer
Postat av: Mia

Vilken härlig höstbild! Jag gillar hösten med vackra färger, mys inomhus med tända ljus, sköna höstpromenader osv/Mia

2011-10-15 @ 22:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0