Oj, vilken dag :)

I morse tog jag tåget upp till Stockholm, för vidare färd mot Stockholmsmässan och Allt om hälsa. Efter närmare fem timmar på mässan har jag fått två ryggmassagebehandlingar, en kinesologi, varit på föreläsning om yoga ochy meditation med Ulrika Norberg, varit på ett pass med vinyasayoga, prövat ytterligare en massage, fast en påklädd variant, testat min syn, testat hur mina ryggkotor är placerade och hur pass balanserad min kropp är, tittat på mängder med hälsosaker, köpt hälsotidningar, testat massor av olika ätbara saker......och säkert en massa mer som jag nu har glömt :))


Nu är kroppen trött så nu blir det att bädda ner sig i den sköna hotellsängen för imorgon bitti bär det av mot Uppsala och bröllop. Efter bröllopet med efterföljande lunch ska jag tillbaka till Stockholm igen och då fira min födelsedag :) Träffa en vän för en fika, titta i några av mina favoritaffärer och se om jag kan ha turen att få tag på någon restbiljett till Ljust och fräscht på Cirkus. Om det skulle visa sig vara helt fullsatt kan jag tänka mig att gå på bio och se Sarah Jessica Parker.


Och efter ett par intensiva dagar i huvudstaden bär det av hemåt igen på lördag. Skönt att åka bort några dagar, för då är det så himla skönt att komma hem igen ;)

Kommentarer
Postat av: Inger

Tack för en trevlig blogg. Ha en fin helg och grattis på födelsedagen.

2011-11-11 @ 06:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0