Mera mat - vardagsmat

Företaget Spot and Tell har för närvarande två olika spottings på gång i Göteborg. En spotting är en gratis upplevelse med väldigt olika inriktningar som, om man har tur, man kan bli utvald till att delta i om man lämnat en intresseanmälan.


De två som är på gång nu i Göteborg handlar båda om mat, och jag anmälda intresse för båda - och igår fick jag besked om att jag får vara med och delta i den andra också :))


Jag har tidigare haft Linas Matkasse, som jag skrivit om här på bloggen. Själv gillade jag det konceptet väldigt mycket; att få maten hemskickad, färdiga veckomenyer, slippa tänka ut vardagsmaten, men dottern var inte lika imponerad då hon tyckte det var mycket "konstig" mat som hon inte gillade. Så vi avslutade den prenumerationen. Men själva konceptet med inspiration till roligare vardagsmat gillade jag, och började kolla in andra företag, bla har ICA börjat med ICA-kassen för de som har ICA-kort.


Så när jag såg denna spotting kändes den helt rätt för mig,  då jag tidigare samma dag hade hållt deras broschyr i handen och läst om deras tjänst ;)) .....attraktionslagen??

Vardagsmat med Så Gott som Klart


Tycker du att det där med middag ibland känns lite jobbigt eller svårt? Du vill att det ska gå snabbt, det ska vara nyttigt, gott, och bestå av kvalitativa råvaror. Känns det som mission impossible?

 

”Tänk om man gjorde med vardagsmiddagen som man gör i restaurangköket – man förbereder maten, ”mise en place”, för att inför middagen bara behöva göra det allra sista.” Helena och Pär Hamberger, grundare Så gott som klart

.
Den 23 november bjuder Så gott som klart in till inspirerande och mysig Spotting där du får prova denna unika tjänst. Konceptet Så gott som klart är en prenumerationstjänst där du får hem 3 vällagade vardagsmiddagar med god och varierad mat. Idén bygger på att maten förbereds så långt det går så att du bara behöver ordna det allra sista i ditt kök hemma.


Under Spottingen ska vi få uppleva hur enkel tjänsten är och även smaka på det goda resultatet. Till detta bjuds det på god dryck. Med oss under kvällen finns både kött- och fiskhandlare på plats för att berätta om råvarorna, ursprung, styckningsdelar, fridlysta fiskar med mera. Vi kommer att få många bra tips och även på plats få se hur man styckar och tillreder olika sorters kött/fisk eller andra råvaror på bästa sätt.


Du som deltar på spottingen kommer även få testa på tjänsten veckan efter. Tre middagar kommer att levereras hem till dig (eller önskat utlämningsställe)  och vi är så klart nyfikna på att få ta del av din feedback, tankar och åsikter


Kitchenwiz Så gott som klart är en ny typ av prenumerationstjänst där du får hem 3 vällagade vardagsmiddagar med god, varierad mat för 255 kr/ person. Skillnaden mellan Så gott som klart och företag som levererar matkassar är att Så gott som klart levererar, köper in, lagar och förbereder middagarna precis som på restaurang,
utan tillsatser och halvfabrikat. Tanken är att du ska ägna högst 15 minuters aktiv tid i köket. Varorna hämtas ut på utvalda utlämningsställen i Göteborgstrakten. Det går även att beställa hemleverans av lådan, så att du sparar ännu mer värdefull tid! Vad skulle du göra med tiden som blir över?

.
Exempelmeny för vecka 43:

  • * Linguinipasta med strimlad biff, grönpepparsås, ruccola och parmesan
  • * Enbärsrimmad lax med jordärtskocks- och gräslökssås, kumminbräserad spetskål och anyapotatis
  • * Kalvfrikadeller i mild currysås med dill- och citronkokta morötter och ris


Så den 15 november är jag och lagar lyxig middag med gourmetkockar och den 23 november är jag här och får smaka god vardagsmat - det verkar som november kommer bli en månad i matens tecken :) Och bröllop, 40-årsfest och hälsomässa står också på programmet för månaden. Bröllopsfesten är i form av ett vikingagille med medeltidstema, även på maten. Det ska bli spännande.

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0