Fler bilder från Aveqia
Här kommer fler bilder från den fantastiska matlagningskvällen på Aveqia
Kvällen började med välkomstsskål med bubbel ;)
För att sedan samarbeta kring grytorna för att laga till de läckraste rätterna
Trevliga människor i mitt arbetslag, bla en kokboksförfattare :)
Uppläggning inför servering och presentation av de olika rätterna
Middagen blev lång, och oerhört trevlig
Här syns jag i periferin på bilden, och snett mittemot mig sitter Robert Maglia
Den gudomliga efterrätten som jag blir helt lyrisk när jag tänker på fortfarande, en vecka efteråt. Denna rätt måste jag laga till själv hemma!
Kvällen började med välkomstsskål med bubbel ;)
För att sedan samarbeta kring grytorna för att laga till de läckraste rätterna
Trevliga människor i mitt arbetslag, bla en kokboksförfattare :)
Uppläggning inför servering och presentation av de olika rätterna
Middagen blev lång, och oerhört trevlig
Här syns jag i periferin på bilden, och snett mittemot mig sitter Robert Maglia
Den gudomliga efterrätten som jag blir helt lyrisk när jag tänker på fortfarande, en vecka efteråt. Denna rätt måste jag laga till själv hemma!
Kommentarer
Postat av: Yve
Ser verkligen trevligt o mysigt ut. Desserten ser ut att passa en nyårskväll. Kanske du vill dela med dig av receptet.
Postat av: balansilivet
Receptet kommer senare (när jag fått det själv så delar jag med mig till er ;))
Trackback