Rensa och tjäna pengar

För ett tag sedan skrev jag om den mycket populära barnmarknaden på Eklandaskolan i Mölndal. En av de tjejerna som startade den marknaden tar nu konceptet ytterligare ett steg och startar en tjejmarknad.


Passa på att rensa i garderoberna hemma och lämna in de sakerna du själv inte har användning för och tjäna pengar på dom.


Du kan även passa på att fynda sådant du behöver till ett bra pris, och samtidigt göra en insats för miljön genom att handla secon hand.


Vill du sälja saker måste du kontakt Rebecca via mail och få ett försäljningsnummer.


TJEJMARKNAD

Tjejer, Kvinnor, Damer, Ladies

Lördag 18 juni  kl. 9.00-14.00

Aspenässkolan, Lerum

Kom och fynda på vår VINTAGE, second hand-marknad!

    

    Här finns allt du kan tänkas behöva till otroligt låga priser

    i storlek x-small och uppåt!

                                

                                   Vill du vara med och sälja?

Inlämning av fräscha pris och nummermärkta kläder och prylar fredag 17/6  

kl. 18.30-19.30. Begränsat antal nummer för er som önskar sälja så först till kvarn gäller...

 

Utförlig info om du önskar sälja:

Du får ett nummer via mail. Ta ca 5 cm maskeringstejp, skriv det nummer du fått, ringa in numret och skriv ditt pris på samma tejpbit. (som en prislapp). Maskeringstejp, målartejp och frystejp (vilket är ungefär samma sak) vill vi att ni använder som "prislapp". Skall det fästas på påsar, fäst då först en tejpbit och sedan en "prislapp" på den, då blir det lättare att ta av i kassan.Vi måste på ett lätt och smidigt sätt kunna ta av "prislappen" i kassan och att den sedan  fäster på en plastficka.  Markera upp allt du önskar sälja med dessa “prislappar” och kom med dina redan förmärkta saker ”i god tid” till Aspenässkolan på fredagen 18.30-19.30. Du lägger själv ut kläder i storleksordning och prylar utifrån anvisade skyltar. Tag med galgar till ytterkläder då hängställningar finns. Vi tar sedan hand om marknaden under lördagen och du själv kan komma tillbaka på lördagskvällen mellan  18-19 och hämta ett kuvert med den förtjänst som du gjort (minus 30 %) Du väljer själv om du vill ta tillbaka det som inte har blivit sålt. Det som lämnas kvar kommer packas ner under lördagskvällen och skickas vidare till välgörande ändamål.

                     Du tjänar 70% (vi tar 30%, vi gör jobbet åt dig).

 

Förslag på vad som kan säljas:

Kläder, skor, väskor, sportsaker, smycken, sjalar-halsdukar, mössor, vantar, böcker, mammakläder m.m. Allt som vi tjejer kan tänkas behöva!!!

                    

                       Det går endast att få nummer via mejl.

 

 

 

       Mailadress:            rebeccasjoling@yahoo.se

            Hälsningar Petra & Rebecca

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0