Feng Shui

Det åttonde, och näst sista, området vi ska titta lite närmare på är området för kunskap och personlig utveckling.
Det området ligger direkt till vänster sett från huvudentren. Det här är området som symboliserar undervisning, lärdom, personlig utveckling och självkännedom.


Börja med att rensa i det här området. Ta bort prydnadssaker du inte gillar. Är det present från någon så är det ok att rensa bort presenter. Det betyder inte att du är otacksam, utan tvärtom att du låter saken gå vidare till någon som tycker om och uppskattar den. Gamla skolböcker är inget att spara. De håller dig kvar i den du var tidigare, inte den du är nu. Har du påbörjat utbildningar eller kurser men inte avslutat dom? Ta då bort allt du har kvar från det. Det hindrar dig från att påbörja nya, och ger dig även intryck av att du inte kan klara att sluföra något. Trasigt kontorsmaterial rensas bort.


Skapa ett område som utstrålar positiv energi, och som främjar ny kunskap. Om du funderar på att gå en utbildning eller kurs, förvara gärna broschyrer om det i det här området. Du kan även förvara böcker om personlig utveckling, aktuella läroböcker, studiematerial, instrument eller annat kursmaterial.

Kommentarer
Postat av: Pia

Tack för fina råd@! men vad gör man om hela området för visdom och personlig utveckling saknas i lägenheten? Finns inte minsta del av det om man lägger baguan över, troligtvis grannens badrum och hall... Hjälp!

Svar: Hej Pia!
I hus eller lägenheter som inte är kvadratiska eller rektangulära kan det vara så att ett baguaområde saknas helt. Du kan göra två saker när situationen ser ut så. Dels kan du lägga en bagua över varje rum och förstärka detta område i varje rum i bostaden. Dels kan du använda symboler för att stärka visdom och personlig utveckling på väggen som är mot grannen för att lyfta in de energierna i ditt hem.
None None

2013-04-11 @ 09:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0