Tips!!

Hållerdu på att rensa och röja hemma bland barnens urvuxna saker. Lämna in dom på en barnmarknad och tjäna pengar på det du ändå rensar bort. Jag brukar lämna in saker varje vår och varje höst, och det blir faktiskt en ganska bra peng av det.



Om du är på jakt efter saker till barn i alla åldrar, är denna marknad perfekt. Oj, vad mycket leksaker vi har fyndat här genom åren, och köpt billiga skridskor, och massor av kläder till superbra priser och.....


Kom gärna och kolla!



NÄSTA BARNMARKNAD

Lördag 26 mars  kl. 9.00-14.00

Eklandaskolan i Mölndal

 

Kom och fynda på vår välbesökta marknad!!!

Här finns allt du behöver för ditt barn till otroligt låga priser!

 

Vill du vara med och sälja?

Inlämning av fräscha pris och nummermärkta kläder och prylar fredag 25/3  

kl. 18.30-19.30. Begränsat antal nummer för er som önskar sälja så först till kvarn gäller...

 

Utförlig info om du önskar sälja:

du får ett nummer via mail. Ta ca 5 cm maskeringstejp, skriv det nummer du fått, ringa in numret och skriv ditt pris på samma tejpbit. (som en prislapp). Markera upp allt du önskar sälja med dessa “prislappar” och kom med dina redan förmärkta saker ”i god tid” till Eklanda skola på fredagen 19.00-20.00. Du lägger själv ut kläder i storleksordning och prylar utifrån anvisade skyltar. Tag med galgar till ytterkläder då hängställningar finns. Vi tar sedan hand om marknaden under lördagen och du själv kan komma tillbaka på lördagen 18-19 och hämta ett kuvert med den förtjänst som du gjort (minus 30 %) Du väljer själv om du vill ta tillbaka det som inte har blivit sålt. Det som lämnas kvar kommer packas ner under lördagskvällen och skickas vidare till välgörande ändamål.

 

Du tjänar 70% (vi tar 30%, vi gör jobbet åt dig).

 

Förslag på vad som kan säljas:

Kläder, skor, leksaker, vagnar, små barnmöbler, bilstolar, spel, cyklar, pulkor, skridskor, filmer, babysaker, böcker, inlines, hjälmar, ute-leksaker, mammakläder och mycket mer (allt som har med barn att göra från nyfödd till tonåring). Vi tar ej emot stora möbler.

                    Det är stor efterfrågan på leksaker och prylar!

 

Det går endast att få nummer via mejl.

 

 

 

       Mailadress:          [email protected]

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0