Frestelser

Jag jobbar i Kungsbacka. I Kungsbacka, väldigt nära min arbetsplats ligger Freeport. Där finns det flera outletbutiker. Jag kör förbi där varje dag på vägen hem, men har inte stannat till där någon gång än. Idag firade vi en kollega som går i pension, så eftermiddagen var lite uppsluppen med massor av folk, god mat, gott fika, mycket prat och gick hem lite tidigare. Då kan jag stanna till på vägen hem och bara kika in i Odd Molly butiken och se vad de har för vår och sommarkläder tänkte jag....


Hm, hur smart är det att gå in i en butik som brukar ha mycket kläder som tilltalar mig...bara för att titta?? Och ska man inte köpa något ska man definitivt inte prova några kläder heller, och absolut inte Odd Molly då det mesta sitter väldigt bra på tycker jag. I butiken hängde en kanonfin jeansjacka i det mjukaste jeanstyg jag någonsin känt. Ett exemplar kvar. I min storlek. Den fick följa med mig hem, då jag länge tänkt köpa mig en ny jeansjacka då jag inte riktigt gillar den jag har som är stel och inget skön att ha på sig. Den åker nu ut.


På ett ställ hängde också en underbar blåvit sidenklänning som var nedsatt till endast 399 kr. Prova, prova....det lättaste, mjukaste silke man kan tänka sig och väldigt användbar. Den fick också följa med hem. Sen såg jag en supersnygg wrap i benvitt och lila. Så vacker på, så underbara detaljer, kanonfina ärmar och bra pris. Den fick också följa med hem, så nu behöver jag nog inte några fler vårkläder :) Har inte tittat på kläder på länge, men idag blev det tre nya inköp.


Man ska inte gå i affärer bara för att titta, och definitivt inte prova om man inte tänkt köpa. Men jag är nöjd med mina nyinköp. En av dom åker på redan imorgon då jag ska på tjejmiddag ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0