Vackert sommarhem


Sommar i Bohuslän är något speciellt. Alla mysiga små fiskelägen och husen som klättrar på klipporna. Bakom träväggar kan man ana små trädgårdar bland de trånga gränderna.


Gullholmen är ett så mysigt lite fiskeläge där ingen biltrafik är tillåten. Människor kör omkring på flakmopeder, och hela stället andas svensk sommar. Nästan så det känns som man är med i en reklamfilm :)


Det här är sommar för mig.....och hade gärna haft en liknande stuga att tillbringa lata sommardagar i, gå ner till havet, fiska krabbor som man sedan slänger tillbaka, promenera runt på bryggan för att till sist sätta sig i kvällssolen och njuta av ett glas kallt vitt vin och kanske en grillad fisk, alldeles färsk
Om man lever ett nerväxlat liv kanske en egen stuga är en ouppnåelig dröm, men bor man i Göteborg kan man hoppa på någon av skärgårdsbåtarna och med sitt vanliga gamla lokaltrafikskort åka ut till både södra och till norra skärgården.

Jag och och dottern brukar åka på dagsutlflykt till Hönö Klåva åtminstone någon gång under sommaren

Annars finns klassiska Brännö Brygga med dans i solnedgången, och om man vill lägga till några kronor på nöjeskontot kan man ta en båt med stor skaldjursbuffé ut i skärgården, som gör ett kortare stopp i Brännö, tillräckligt för att hinna dansa några danser :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0