Midsommar

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig midsommar. Min datauppkoppling fungerade inte alls på hela helgen, så det var tur att jag hade förberett några inlägg så det inte blev helt tyst här på bloggen i flera dagar :)


För vår del bytte vi ut traditionellt midsommarfirande med dans runt stången, små grodorna, sill, nubbe och jordgubber mot något helt annat.....

Nämligen en heldag på Liseberg med åkband runt handleden flängde vi runt i alla möjliga åkattraktioner. Min absoluta favorit är Balder, som vi åkte ett par gånger.

Men denna gången fick den bra konkurrens av radiobilarna. Oj, så roligt det var att åka omkring och krocka varandra, och ett tips för er som tänkt bege er hit: Banditbilarna kändes som de gick lite fortare än de andra då det gick att åka ikapp andra bilar med dom :))


Kommentarer
Postat av: Karin

Jag tycker att det är rätt svårt att hitta en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en jättefin sida!

2011-07-12 @ 23:16:57
URL: http://djurförsäkring.net
Postat av: balansilivet

Tack!! Tyvärr kan jag inte säga hur jag har gjort, då det inte är jag själv som har gjort den. Jag är inget vidare på teknik. Det är min duktiga dotter som har hjälpt mig med allt det tekniska och med design.

2011-07-13 @ 08:53:50
Postat av: Smsa Låna

Hej! Jag har själv tänkt att börja blogga här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

2011-07-20 @ 03:07:36
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: balansilivet

Oj, det var nog för att min dotter redan hade två bloggar och hon tyckte den här plattformen var bra. Det var hon som hjälpte mig att starta upp bloggen :)

2011-07-20 @ 09:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0