Utrensat

När det gäller att rensa bland prylar hemma har vi alla något ställe som är svårare att rensa än andra. Mina två akilleshälar har länge varit mina böcker och mina skivor. Böckerna har jag gallrat ordentligt bland, men hittar fortfarande böcker jag kan rensa ut. Det har inneburit att jag kunnat göra mig av med en bokhylla. Den bokhyllan som är kvar är numera bara halvfull, och kanske jag letar efter en annan förvaringslösning för dom jag har kvar.


Något som jag däremot inte har kunnat rensa något alls av är alla mina CD-skivor. Jag har inte rensat ut något sedan jag började köpa CD-skivor i början av 90-talet. Men nu har jag iallfall gjort en första gallring och har plockat bort ungefär hälften av de skivorna jag har. Det är jag nöjd med :) Men det kommer fortsätta rensas där vid ett senare tillfälle.


Här är några av de som åker ut idag, plus ungefär tre gånger så mycket till. De ska jag ta med mig till en skivaffär som säljer begagnade skivor. Där sålde jag hela min vinylsamling för några år sedan. Det sved lite i hjärtat att sälja skivor jag älskat genom åren, men när det väl var gjort har jag inte saknat dom alls. Tror inte jag kommer sakna dessa heller :) Numera lyssnar jag bara på musik på datorn, och har tom gjort mig av med CD-spelaren.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0