Underbar sommarkväll

Tidigare i somras hittade jag ju ett nytt smultronställe strax söder om Göteborg - Freadals trädgårdscafé. Själva caféet är inrett i en gammal lagård, och i en lada brevid har det en bed & breakfast som ser supermysig ut. I ladan har de även en liten fin inredningsaffär med inriktning på det franska lantliga, där jag häromdagen fyndade mitt nya sängbord.


Själva trädgården är ljuvlig och så rogivande. Mitt i trädgården finns en ganska stor damm med ett litet vattenfall, och fullt med vackra växter överallt. I denna idyll finns det trädgårdsmöbler och prydnader utspridda.


Ägarna har i år även börjat med en del kvällsaktiviteter tex grillkvällar på onsdagar (som jag var på i onsdags), music quiz ett par gånger under sommaren, after beach på fredagar och ett par kvällar under sommaren har de haft en trubadur som har underhållit ute i trädgården. Ikväll var en sådan kväll.


Jag tog med mig en fd arbetskompis och åkte dit ikväll och har haft en helt underbar kväll. Ätit god mat, druckit ett glas vin, ätit efterrätt bestående av päronpaj, haft intressanta samtal och lyssnat på typisk trubadurmusik. En härlig sommarkväll helt enkelt :)


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0