Tjäna pengar på dina semesterbilder

Har du varit iväg på semester och tagit massor av semesterbilder? Du kan faktiskt tjäna pengar på dessa. Det finns många företag som köper amatörbilder och säljer vidare till företag. Detta är ytterligare ett tips från Fattig miljonär som jag gillade.Det största företaget på marknaden är istockphoto.com Du blir medlem gratis och laddar upp dina semesterbilder och väntar sedan på att de blir sålda till tex reklambyråer, reseföretag eller tidningar.

Om du är på väg på semester och tycker detta verkar vara spännande, tänk på att fotografera specifika symboler för ditt resmål, men kanske inte sådana saker som det redan finns tusentals foton av. Närbilder, stilleben och småsaker är sådant som säljer. På hotellet kan du fotografera lobbyn och sådana saker som gör hotellet unikt. Om du går på spa, tänk på att få med dig stämningen genom att fotografera tex massageolja, ljus, specifika detaljer.


Om du är duktig på att fotografera, och dessutom kan skriva kan du sälja reseskildringar till olika tidningar då många resereportage görs av frilansjournalister. Du kan även tjäna pengar på att skriva om dina reseupplevelser på sajten simonseeks.comKommentarer
Postat av: Emelie S

Spännande!Hur kom du på att skriva om detta ämne? Är det något du gör själv?

2011-07-24 @ 14:24:44
Postat av: balansilivet

Nej det här var ett tips från Miljonärsboken som jag tyckte var rätt bra. Men jag funderar på att göra det efter nästa semesterresa, om några bilder blir bra :)

2011-07-24 @ 17:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0