Nyfiken på...

Denna bok är jag mycket nyfiken på, och nu när den äntligen har kommit ut på svenska ska jag läsa den


 

Den beskrivs så här:

"Varje månad grep Gretchen sig an en ny samling föresatser: ge kärleksbetygelser, be om hjälp, hitta fler saker som är roliga, föra en tacksamhetsdagbok, strunta i resultaten. Hon fördjupade sig i principer som lagts fram av alla möjliga experter, från Epikuros till Thoreau; från Oprah till Martin Seligman till Dalai Lama, för att ta reda på vad som fungerade för henne – och vad som inte gjorde det.
Hennes slutsatser är allt från praktiska till djupsinniga, och ibland överraskande – hon konstaterar att pengar kan köpa lycka, om man spenderar dem klokt; att nyheter och utmaningar är kraftfulla källor till lycka; att man kan må sämre snarare än bättre av att ”unna sig” saker; att ge uttryck åt sina negativa känslor inte nödvändigtvis gör att man blir kvitt dem, samt att en mycket liten förändring kan göra en väldigt stor skillnad.
Projekt lycka är en upplysande och tankeväckande bok, men samtidigt underhållande, charmig och spirituell. Det råder ingen tvekan om att Gretchen Rubin känner en stor passion för det ämne hon behandlar och efter bara ett par kapitel i denna bok kommer du garanterat att känna dig inspirerad att starta ditt eget lyckoprojekt."

Biblioteket, here I come again....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0