Nybakat till frukost

 

Idag kände vi för nybakade scones till frukost. Scones, precis som alla andra bröd bakade med bakpulver, är godast helt nybakade. De lämpar sig inte till att spara och äta vid ett annat tillfälle. De flesta recept är beräknade till fyra portioner. Om ni, som vi, är en mindre familj kanske ni inte heller vill baka flera bröd som inte äts upp. Jag räknade om receptet så det blir deg lagom till två scones.

 

2 dl vetemjöl

1/4 tsk salt

1 tsk bakpulver

25 g smör

0,75 dl mjölk

 

Grädda dom på 250 grader i 10 minuter. Voila! Två scones att njuta av varma med smältande smör, ost och marmelad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0