Nerväxlad semester i Göteborg

Västtrafik, som är ansvariga för kollektivtrafiken i Västra Götaland, gör det nu möjligt att semestra nerväxlat i Göteborgsområdet med sin nya sightseeingapp för Iphone och Android.


"Västtrafik lanserar i samarbete med Göteborgs Stadsmuseum mobilapplikationen Spårvagnssightseeing. En röststyrd mobilguide om Göteborgs historia och stadens största sevärdheter. Med hjälp från Göteborgs Stadsmuseum har Västtrafik tagit fram en ny applikation för smartphones. Tjänsten ”Spårvagnssightseeing" erbjuder guidade turer med en röst som vägleder resenären genom Göteborg och avslöjar historiken om de områden, byggnader och monument som passeras.Turerna tar cirka 45 minuter och förutom att hitta rätt vagn berättar appen även när det är dags att byta linje. Varje resa avslutas alltid där den startade. Tjänsten är gratis att ladda ned och det enda som behövs är ett giltigt färdbevis"


Visst är det en bra idé! Du få en guidad rundtur i Göteborg när du vill, och det enda du behöver betala är en biljett till spårvagnen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0