Biblioteket - en guldgruva

Jag älskar att botanisera runt på biblioteket. När jag lämnar tillbaka böcker jag läst klart, brukar jag alltid börja med att titta på hyllan där andra har ställt böcker de precis lämnat tillbaka. Ibland hittar jag så mycket intressant där att det inte är någon idé att leta runt bland andra hyllor. Böckerna ska ju hinna läsas också innan det är dags att lämna tillbaka dom :)


Sen finns det vissa avdelningar där jag alltid tittar om det finns något spännande. Sen strosar jag runt lite och tittar på vad de som arbetar på biblioteket har ställt fram och puffar lite extra för.


Senast hittade jag en bok jag aldrig hört talas om Fattig miljonär - lev lyxliv till budgetpris




Den låt onekligen spännande så den åkte med hem, och nu har jag läst den. Den är fylld av tips på precis allt möjligt, högt som lågt. En del tips tycker jag är att gå över gränsen och något jag aldrig skulle göra för att leva billigt, tex ljuga om vad jag beställt för mat på McDonalds och på det sättet alltid äta gratis där, eller snika in på en fest jag inte var bjuden på.


Men det finns många, många andra tips som passar väldigt bra om man vill leva ett enklare liv, dvs inte spendera så mycket pengar och därmed kunna arbeta mindre. Simple living behöver inte betyda att man inte njuter av livet, bara att man tänker ett varv extra hur man kan leva som livsnjutare utan att det kostar skjortan. Där fick jag massor av nya tips, och de i mitt tycke bästa tipsen från boken kommer jag dela med mig av på bloggen.


Vill du läsa alla tips, på de 188 sidorna, finns boken att låna på biblitoeket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0