Temavecka?

Tack för all positiv respons till bloggen. Det gör mig varm om hjärtat att få feedback från er som läser. Bloggen är ju ganska nystartad, men har legat i mitt huvud och gnagt ett bra tag innan jag startade, så huvudet svämmar över av ideér om allt jag vill skriva om. Bloggen är tänkt att vara en positiv inspiration och handla om allt som har med välbefinnande, välmående och livsglädje att göra. Förutom att skriva om psykologi i olika former (jag är leg psykolog och har det som yrke) så kommer jag skriva om andra saker som intresserar mig.

Nästa vecka då det är lönevecka i januari, och snart vår tänkte jag ha en temavecka om färg och stil tex rensa garderoben, organisera garderoben, hur man bygger upp en välfungerande garderob, färgpsykologi, hur kombinera olika färger, vilka färger passar just dig bäst, hur kan du framhäva det vackraste hos dig, hur klär man bort fokus från olika delar på kroppen som du kanske inte är helt nöjd med. Är ni intresserade av att följa med? Är det något särskilt kring det temat som ni vill ha svar på, lämna gärna en kommentar!!

Jag utbildade mig inom färg och stil för ett femtontal år sedan. Att vårda sitt yttre och tycka om sin egen spegelbild tycker jag är viktigt för välmåendet. Alla människor är vackra. Det gäller bara att plocka fram det vackraste hos dig. Kanske gör du redan det, kanske behöver du lite hjälp för att veta hur du ska gå tillväga.

             

Bilden visar några kommande plagg från vårkollektionen 2011 av märket by Ti Mo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0