Framtidstrender

En annan blogg som jag följer, och som inspirerar mig massor är http://blogg.addsimplicity.se/. Jannice, som driver bloggen, är på Formexmässan i Stockholm just nu. Mmmm, där skulle jag också vilja vara. Jag var på den mässan för några år sedan, och det är många intryck men helt fantastiskt om man är intresserad av inredning, som jag!!


På mässan är det också olika seminarier, och ett seminarie som jag mer än gärna hade suttit på idag är med Vincent Grégoire, trendspanare på den internationella trendbyrån NellyRodi.


Enligt Jannices rapport kommer hemmen att få en större betydelse. Vi kommer bjuda hem våra vänner på middag istället för att gå på restaurang (vad trendig jag blev nu då, som har bjudit hem mitt härliga arbetsteam på middag nästa helg....ska bli så kul = förväntansglädje).


Hemmet kommer också få en viktig roll som vår trygga plats och ett ställe för välbefinnande (passar väl in i min blogg med andra ord:))


Andra saker som kommer få större utrymme, och som vi redan har sett en hel del av, är närproducerade varor, mer ekologiskt och gärna handgjorda saker. Konsumera mindre och bry sig mer om miljön.

Ett ämne som ligger mig mycket varmt om hjärtat är simple living, och det kommer jag återkomma till vid flera tillfällen i bloggen, och det är en del av framtiden. Mer stil än pengar, mer tid fördet som ger glädje och energi som tex spendera mer tid med familjen istället för att jobba och tjäna mer pengar för att köpa mer prylar.

Framtiden ser ljus ut!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0