Veckans tips

Ta hand om dig själv och hitta guldkornen i vardagen. Några tips för denna vecka:


- Skriv fem saker du är bra på. Sätt upp lappen på kylskåpet så att du ser den varje dag. Både färdigheter och egenskaper räknas!


- Leta igenom de skivor du har, eller sök på nätet, och spela tre musikstycken du tyckte om för länge sen meninte hört de senaste åren. För min del blir det några härliga 80-talshits från min ungdomstid och minnas alla skoldanser och min första stora kärlek :) Välj låtar du har positiva minnen till!


- Sök upp eld! Har du någon vän som har öppen spis, besök henne eller honom och ta en fika. Om inte, sök upp ett fik eller en restaurang med en härligt sprakande brasa. Eld är fascinerande och lite hypnotiserande. Ger både energi och är lugnande

 

- Gå en långpromenad, oavsett väder. Det är bra att röra på sig, få frisk luft och dagsljus. Själv tycker jag om att gå i mitt närområde i mitt vackra bostadsområde, i skogen eller vid havet. För en långpromenad vid havet går jag gärna längs med Säröbanan. Från Hovås havsbad ända ut till Särö finns det en cykelväg, som tidigare var en järnvägsbana. Stora delar av vägen går längs havet. Fantastiskt ställe att promenera på, eller cykla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0