Inspirationspärm

Sparar du tidningar för du tänker att det kan vara något du vill gå tillbaka till senare och läsa igen? Har du tidningshögar lite här och där hemma? Jag har själv varit en person som gärna sparar på tidningar, framförallt inredningstidningar. Men, då jag är något av en tidningsnarkoman och gärna vill läsa både modetidningar, inredningstidningar, pyskologitidningar, hälsotidningar, träningstidningar samt det som väl kallas tjejtidningar har det genom åren funnits mängder med intressanta artiklar som jag inte velat slänga. För ett tiotal år sedan började jag min inspirationspärm


I en helt vanlig pärm har jag satt in ett register, och under olika flikar som tex Inredning (feng shui, rensa i röran, ordning och reda etc - det bästa jag vet ;)), Psykologi (må bra, balans, förändra, stressa av etc), Relationer, Flärd (kläder, skönhet, kroppsvård), Kropp & hälsa (vikt, mat, träning etc), Resor (med olika restips), Ekonomi. Detta är de områden som intresserar mig, som ni kanske förstår när ni läser min blogg :)


Genom åren har jag samlat på mig allt som jag har läst som har intresserat mig inom dessa områden. Med jämna mellanrum rensar jag bland mina urklipp. En del som jag var intresserad av för tex åtta år sedan har gjort sitt, och är inte intressant längre. I min inspirationspärm har jag även min egen Feng Shui planering med bagua över mitt hem, min årsplan och årssammanfattning samt min Livscykelplan med drömmar, mål och hur jag vill leva mitt liv i stort.


Utöver min inspirationspärm har jag ett par andra pärmar med urklipp. I den ena har jag inrednigar som har tilltalat mig särskilt. I en pärm har jag bara köks- och badrumsmiljöer jag gillar och i en pärm trädgårdsinspiration.


Har du svårt at slänga tidningar för att det finns sånt du vill läsa senare - klipp ur det som är intressant, spara i din inspirationspärm med kategorier som passar dig - och släng sedan tidningarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0