Hemlösa djur

Jag har tidigare skrivit om välgörenhet som jag valt att stödja. Barn och djur ligger mig varmt om hjärtat. Detta är så värnlösa varelser, som inte själva kan påverka sin livssituation.


Ett enkelt sätt att hjälpa är att klicka in på http://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3. Click to give är en sajt där du går in och klickar varje dag. Varje klick ger en halv skål mat till hemlösa katter och hundar, och du kan även klicka för att sponsorerna ska skänka mat till barn i olika delar av världen.


Så enkelt att göra, kostar ingenting och tar ingen tid. Jag brukar gå in flera gånger om dagen och klicka. Gör det du också!


                                   

Kommentarer
Postat av: Ingela

Hej

tack för raderna hos mig. Kul med löneförhandling och ännu roligare att du sökt ett annat jobb :) Ständig förändring e det enda vi kan räkna med.. man kan ju hoppas man kan få något som ger energi också...i mitt fall vore det på tiden då jag för tillfället inte får någon energi alls från mitt jobb (bortsett lönen då).. verkligen dags för NYA saker... :)

Kram och jag håller så klart tummar o tår för dig med!!

2011-02-16 @ 21:24:55
URL: http://fokusering.blogspot.com/
Postat av: balansilivet

Tack Ingela! Ja, förändring behövs för att inte stagnera, och om du är på ett jobb som bara suger energi från dig är det dags att byta! Jag hoppas att du får det där jobbet som är perfekt för dig :) Kram

2011-02-17 @ 09:52:58
Postat av: Helena

Vad roligt att någon annan också tipsar om denna sida. Jag har klickat där...ett par år eller mer nu. =)

2011-02-17 @ 12:45:30
Postat av: balansilivet

Visst är det en bra sida Helena. Ett så enkelt och snabbt sätt att göra något gott för andra som behöver skydd och stöd :)

2011-02-17 @ 20:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0