Helgtips i Göteborg

Här kommer mer tips om roligt som händer i Göteborg i helgen. En kompis till mig sa en gång att jag hittar på så mycket roliga saker, och jag håller gärna ögonen öppna för sådant som lockar mig. Njutning med alla sinnen skriver jag en del om, vilket bla mindfulness handlar om. Och ett sinne som jag gillar är smaksinnet :) Mat är roligt, njutning, passion, umgänge - ja det finns mycket kring ätandet jag gillar. Och i helgen är det matmässa i Göteborg


Det här ska jag ta mig till i helgen. Så här beskrivs mässan på deras hemsida:  

"Passion för Mat är mässan för alla som gillar att laga mat! En äkta upplevelse som inspirerar matroade hemmakockar till spännande idéer i det egna köket.

På mässan hittar alla matentusiaster ett utsökt urval av handplockade producenter och råvaror från kvalitetsinriktade leverantörer inom mat och dryck. Här väntar tips och idéer om matlagning och alla kulinariska lockelser kring det dukade bordet. I mässans Köksskola medverkar flera kända kockar som ger tips om råvaror och matlagning."


Fredag eller lördag hittar ni mig när jag spanar in kockarna när de lagar mat, smakar och känner på olika råvaror och kanske även handlar helgens mat :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0