En toppendag är snart slut :)

Som jag skrev tidigare har detta varit en ta-hand-om-mig-själv-dag. Såna dagar behöver man unna sig ibland. En ledig dag mitt i veckan, bara för att ta hand om sig själv. Vilka saker du väljer att göra beror på hur mycket pengar du vill spendera. Det finns budgetalternativ, och det finns de som kostar lite mer. Min dag idag kostade inte så mycket i pengar, men ger mig massor av energi.


Dagen började på mitt gym med ett skönt yogapass med stretch, vridningar, huvudstående. En stund i bastun är alltid skönt, och speciellt vintertid. Värme gillar jag, men vinterbad låter alltför kallt för mig. Det jag gillar med mitt gym är alla härliga människor som är där, både personal och gäster. Idag hade jag ett trevligt samtal med en tjej som hade skåpet brevid mig, som jag inte träffat förut. Sådana oväntade möten känns som en extra trevlig bonus.


Sedan tillbringade jag ett par timmar på en salong inne i stan, med ansiktsbehandling och spamanikyr.

    


Så härligt avkopplande att bara ligga på en skön bädd i ett halvmörkt rum, med skön musik, och bara bli ompysslad. Massage överhuvudtaget gillar jag, men speciellt handmassage är så skönt.


Efter jag vaknat till från min halvslummer blev det en fräsch lunch på stan, och så kollade jag in en secondhandbutik i närheten av salongen som säljer en hel del märkeskläder, och är jätteglad över mina fynd idag.

Jag hittade en jeansskjorta från Lexington för 200 kr


Den kommer bli kanon till våren till ett par beige chinos eller ett par sköna jeansshorts. Sen hittade jag en nyinkommer Nolitatunika i min favoritfärg, ljust rosa, och till ett fantastiskt bra pris.

 

Men nu när två nya plagg får flytta in i min garderob är det dags för några andra plagg att flytta ut därifrån. En av dom gillar jag jättemycket, men känns inte helt rätt på mig. Därför har den inte blivit använd så mycket som jag hade trott. Är det någon som läser här som är intresserade av att köpa den fina Odd Molly tunikan i stl 2 så lämna en kommentar, eller maila mig på [email protected]. Pris 750 kr plus porto, om den ska skickas.


Kommentarer
Postat av: Jonasana

Great site! Lots of useful information!

2012-01-12 @ 06:58:29
URL: http://jonasana.blogpaint.com
Postat av: balansilivet

Thank you Jonasana, and welcome to my blog. I hope you´ll continue to find useful things in the future too :)

2012-01-12 @ 10:44:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0