En Odd Molly historia

Ett klädmärke som jag tycker mycket om är Odd Molly. En hel del kläder av detta märke har hittat hem till min garderob, och jag älskar varenda ett av dom. Det är vackra kläder i vackra snitt, som har en kvinnlig framtoning och smickrande skärningar. Men min kärlek till detta märke är inte särskilt gammalt. Tidigare gillade jag inte alls Odd Molly. Arbetskamrater hade kläder i detta märke, och jag kunde inte förstå deras förtjusning. Jag tyckte kläderna var alldeles för dyra, och en del av dom såg inte riktigt kloka ut (jag gillar fortfarande inte allt. En del modeller ser fortfarande väldigt konstiga ut).


Men så en dag, förra hösten, gick jag och dottern på Elgiganten. Hon är elektroniktokig och kan gå i sådana affärer och titta på kamerautrustning och mobiltelefoner i evigheter. Där i affären kom en tjej förbi, i en jacka som bara skrek till mig. Precis en sådan jacka ville jag ha!! Den var i en härlig modell, med en superhärlig puderrosa färg, med mörkbrunt lurvigt inuti. Var hade hon hittat den jackan? Vad var den ifrån? Jag vågade inte gå fram och fråga, så jag följde efter henne för att se om jag kunde få en hint om var jag kunde hitta en likadan jacka. Men, hon undrade nog vad det var för stalker som följde efter henne bland hyllorna, så hon försvann. Men någon vecka senare är jag i mataffären och handlar. När jag står i kö kommer en tjej i likadan jacka, och ställer sig brevid. Lite diskret tittar jag på jackan....och ser Odd Mollymärket längst ner på vänster sida. Det var bara att kapitulera och erkänna att Odd Molly gjorde några snygga plagg iallafall. När jag sedan började leta efter jackan, var den slutsåld överallt sedan länge....men till slut fick jag tag på en likadan på Tradera, och nu är den min ;)



Jag älskar min puderrosa jacka och den har fått följa mig nästan varje dag, hela hösten och hela vintern och än har jag inte tröttnat. Efter det har flera plagg från samma märke upptäckts, och allteftersom har jag rensat bort massa kläder som jag inte helt gillar, men de flesta OM plagg jag har köpt används ofta, och älskas. Något har inte helt fallit mig i smaken, och de läggs ut på Tradera om ingen av er läsare är intresserad av att köpa.

Så kan det gå när man till slut faller för ett märke som man totalt dissat tidigare :)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Härligt - och bara den dumme vägrar ändra åsikt :-)

2011-02-11 @ 21:11:04
URL: http://fokusering.blogspot.com/
Postat av: balansilivet

Precis min åsikt :)

2011-02-12 @ 08:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0