Du är vacker!!

Du är vackrar än du tror!! Om du är som de flesta kvinnor så säger du mer negativa saker om dig själv, till dig själv, än positiva. Om du ställer dig framför en spegel, naken eller i underkläder, börjar de flesta kvinnor direkt att tänka på de saker de inte är nöjda med - "usch vad stor min mage är, för att inte tala om baken...och brösten kunde ju varit lite fastare". Känner du igen dig?

Dags att tänka på ett annat sätt! Ställ dig framför spegeln, och strunta i de områden du brukar tänka negativt om, och fundera på vilka saker du är nöjd med i ditt utseende - och SKRIV NER DOM! Har du vackra händer - skriv det! Vackra ögon, vackert hår, vacker hals, fina ben, snygg rumpa osv. Bara positiva omdömen. Och glöm inte - vackert leende! Alla människor är vackra när de ler.

Vill du känna dig ännu snyggare....

1. Sträck på dig! En snygg hållning gör dig både snyggare, och längre och smalare så träna på en bra hållning. Yoga är en jättebra träning för att få bättre hållning, förutom alla andra positiva saker yogan för med sig.

2. Le ofta!

3. Ha bekväma kläder som du känner dig både snygg och bekväm i. Kläder som gör ont eller skaver syns i ansiktet, hållningen och hela utstrålningen

4. Ha skor med klack. Det ger dig direkt en snygg hållning

5. Pyssla om dig själv. Ta ett bad, eller en dusch med kroppspeeling, smörj in kroppen och sänd kärlek till alla delar av kroppen. Inga negativa tankar! Gör en hårinpackning och en ansiktsmask. Fixa håret, lägg en lätt makeup, välj kläder du alltid känner dig snygg i.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0