4 good

Nätverket 4 good har gjort det igen - anordnat en sprudlande, inspirerande och energifylld kväll i Göteborg. Kvällens tema var Express yourself, och så här beskrev de kvällen:


819

 En kväll om att visa mer av dig själv och om att knäcka dina egna och andras kommunikationskoder. Med modiga skådespelaren Morgan Alling, skönaste vägledaren och författaren Mia Törnblom och kvällens Sunshine Story – tjejerna bakom allra gladaste och uttrycksfulla succévarumärket Oddbirds.   

779Mia Törnblom - Du Leder
Om Xerox blev synonymt med kopieringsmaskin och Levi’s med jeans – ja, då har Mia Törnblom blivit motsvarigheten till ordet självkänsla här i Sverige. Med sina böcker på temat, sina otaliga föreläsningar och framträdanden har hon blivit ett välbekant ansikte för många av oss. Mia är driven, passionerad och enormt motiverande och jobbar som vägledare enligt en egenutvecklad metod i den egna organisationen MTgruppen. Nu är hon aktuell med sin femte bok; Du leder! Den handlar om Dig och ditt personliga ledarskap – ha koll på dig själv och vem du är så blir du bra på att leda andra

780Morgan Alling - Gör dina motgångar till din styrka!
Han dansade in som en virvelvind i de flesta Let’s Dance-tittares liv, dramatenskådespelaren, regissören och slapstick-komikern Morgan Alling. Efter sitt sommarprogram där Morgan berättade som sin barndom blev gensvaret enormt. Forum hörde av sig om att skriva en bok och nu i höst är han aktuell med självbiografin Kriget är slut. I boken berättar han utlämnande om sin trassliga barndom som barn till en alkoholiserad mamma och frånvarande pappa, ett liv på fosterhem, om vuxnas svek och om kärleken till teatern. För oss på 4good står Morgan för mod, insikt, förlåtelse och om att våga göra sin röst hörd.

793Oddbirds – Kvällens Sunshine Story!
Bakom det grymt kreativa och firade varumärket Oddbirds står Camilla och Anna, två tjejer från Tranemo som hade drivit företag tillsammans i sju år, med kreativa uppdrag och tjänster som specialitet, men som först för ett år sedan (!!!) startade idé- och  inredningsföretaget Oddbirds. På frågan om varför de gör det de gör svar de; ”Bara för att det är så förbaskat kul!” Vad gör de då? Jo, de gör ”udda inredning, annorlunda saker och väldigt olika ting… Varför begränsa sig till att bara göra några få saker när hela världen är full av möjligheter? Man har ju bekant inte roligare än vad man gör sig!” Vi på 4good håller med och kan knappt bärga oss förrän vi får lyssna till kvällens Sunshine Story om Oddbirds (vars produkter idag säljs över hela vida världen).
Kvällen var tom bättre än vad jag hade väntat mig. Det är nu ett år sedan 4 good började ha sina inspirationskvällar även i Göteborg, fyra stycken har det blivit. Jag har varit på alla. Det är så härligt att lyssna på fantastiska föreläsare, mingla med lite vin och choklad i pausen, prata med spännande människor som också är där för att lyssna. Ikväll pratade jag med flera, för mig innan okända kvinnor. Är du intresserad av att läsa mer om 4 good, och kanske gå med i deras nätverk kan du läsa mer här: http://4good.se/


De anordnar dessa föreläsningskvällar fyra gånger per år, inspirationsresor - nästa blir till Mallorca i april där jag bla ska yoga med Malin Berghagen, förhandsvisningar på bio (jag var på Eat, Love, Pray). I Stockholm har de även frukostföreläsningar och har precis haft spadagar på Yasuragi. Jag hoppas på mer spännande evenemang i Göteborg ocskå :) 


Kommentarer
Postat av: kattis

Det verkade ju varit en kanon kväll härligt.Kul med mycke insperation...själv håller jag med lite i bakrunden nu..kram..

2011-02-25 @ 06:32:48
Postat av: balansilivet

Ja, det var en fantastiskt inspirerande kväll med mycket skratt. Sådant vi behöver emellanåt, men ibland är det mer tid för sig själv som är det kroppen, sinnet och själen behöver. Kram!!

2011-02-25 @ 10:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0