Min känsla

Så här skulle jag kunna tänka mig att tillbringa jul- och nyårshelgen - i en stuga vid vatten med snö utanför. Jag gillar Lexingtons stil. Den känns varm, ombonad, mysig, inbjudande och välkomnande. Det är en enkel stil men inte för avskalad. Det är en stil som både inbjuder till samvaro men också för att njuta i stillhet på egen hand.

 

Här skulle jag kunna tänka mig en tur ut på sjön, åka skridskor om isen bär, eller åka en tur med skidor eller bara en promenad, för att sedan tända i öppna spisen när man kommer in, göra något varmt att dricka, antingen slänga sig i soffan med en bok om man är ensam, eller spela spel om vi är flera.

 

Jag gillar vekligen deras stil, och det är en livsstil de säljer i sin reklam. Jag har inte så mycket saker från Lexington, några frottéhanddukar och en stickad, tjock polotröja (som passar perfekt sådana dagar :)) och en t-shirt som jag har gått omkring i hela dagen idag, tillsammans med mjukisbyxor och fårskinnstofflor - ja, jag skulle passa perfekt in i denna bilden idag. Om jag tittar på deras kollektioner är det inte så mycket varje enskild pryl jag gillar, utan helheten. Jag har deras böcker, som jag tycker är rätt dyra då de är en sammanstälning av tidigare reklamkampanjer, men samlar även på varje ny reklam som kommer.


Den här stilen har jag gillat länge, och försöker få till samma känsla i mitt eget hem - ombonat och inbjudande

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0