Mer för djuren

En annan organisation jag stödjer är WSPA, World Society for Protection of Animals, och jag fick en julhälsning från dem:


God Jul och Gott Nytt År önskar vi på WSPA Sverige!
 
Under året som gått har vi tillsammans med er gjort framtiden ljusare för många behövande djur runt om i världen. Bland annat har björnar räddats från ett plågsamt liv i fångenskap, tusentals hundar har vaccinerats mot rabies, och ännu fler djur av olika slag har fått hjälp i samband med naturkatastrofer.
 
Vi har nu funnits i Sverige i drygt ett år och vill tacka alla er djurvänner för ert intresse och engagemang för vårt arbete. Tack vare er kan vi fortsätta arbeta för en värld där djurvälfärd respekteras och djurmisshandel har upphört!

 
Det finns över 500 miljoner gatuhundar runt om i världen, och det enda sättet att minska antalet är att kastrera och registrera dem som finns. Kanske har några turen att hitta ett nytt hem någonstans och få ett bättre liv. Jag stödjer denna organisation.


Även här kan man påverka och göra skillnad, bara genom att skicka ett mail. Denna länk går till Sveriges miljöminister och vill påverka så att alla lantbruksdjur får det bättre, inte bara i Sverige utan i världen, då majoriteten av alla djur inom livsmedelsproduktionen hålls instängda i trånga utrymmen under hela sina korta liv, utan att kunna röra sig fritt, andas frisk luft eller känna solljus - sånt som ska vara självklart för alla levande varelser.


http://e-activist.com/ea-action/action?ea.client.id=24&ea.campaign.id=12881


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0