Gör en god gärning i jul


Funderar du på vad du ska ge släkten i julklapp i år? Tänker du skicka julkort som hälsning till nära och kära? Då kan du både beställa fina kort, och presenter på www.raddakatten.se


http://www.raddakatten.se/webshopny.html

Rädda Kattens Julkort 2011 

 

Tänk vad ett år går fort, känns som vi nyss knåpade med förra årets julkort!
Vi är lite sent ute i år med våra julkort för det har varit många akuta kattärenden som tagit vår tid och uppmärksamhet; kattungar, sjuka katter och katter som har behövt nya stödhem. 2011 har varit ett tufft år för oss och det som berört de flesta av oss mest var nog alla de tama kattungar som har blivit lämnade ute i kylan för att dö, och många av dessa gick inte att rädda. Veterinärerna gjorde vad de kunde och det tog hårt efter varje samtal från veterinärerna.

 

Men det har också varit många solskenshistorier med katter som äntligen fått ett livslångt och tryggt hem. Eslövskatten Gandalf är ett gott exempel, som efter över 11 år som hemlös äntligen får fira sin första jul inomhus i värmen hos en matte som älskar honom trots hans sjukdom och dåliga syn. Vi har tagit hand om kattmammor som kunnat uppfostra sina ungar inomhus, dumpade och vilse kattungar som lille Felix som hittades ensam på ett koloniområde, mager, svag och väldigt sjuk. Men även friska tamkatter som lämnats till veterinären för avlivning, dessa ligger idag och sover i ett tryggt hem.


De senaste dagarna har det varit nattfrost på bilrutorna. Vintern är en obarmhärtig tid för hemlösa katter då de inte bara kämpar mot svält, trafik och olyckor utan även mot den bitande kylan. Våra julkort hoppas vi ska kunna rädda kattliv i vinter, eller rättare sagt, vi vet att de gör det. Så om du inte redan inhandlat dina julkort till nära och kära, beställ gärna våra och bidra till en bättre jul för många behövande katter!

 

10julkort för 55 kr
20 julkort för 105 kr
30 julkort för 150 kr


Glöm inte att meddela oss adressen dit du vill att julkorten ska skickas och om du önskar ett särskilt motiv. I år pryder kattungarna Bente, Dorothea och Marley våra julkort.


Eftersom vi är en ideell förening behöver vi ha din betalning innan vi kan skicka ut julkorten, vårt pg är 302628-3, ange ditt namn, adress och antal julkort så vet vår kassör vad din inbetalning avser!

Du gör din beställning till mejladress: kassor@raddakatten.se


God Jul i förhand och tack för din omtanke! : )
M v h  Rädda Katten

 

 

 Jättefina kort, och all vinst går till att hjälpa hemlösa katter

 

 

Handgjort bokmärke 25 kr/ st (Artnr 1-8, se nedan)

 

        

 

Våra bokmärken är handgjorda och levereras med snöre och pärlor. De humoristiska citaten får alla kattälskare att dra på smilgroparna!

Den laminerade ytan skyddar bilden och är lätt att torka av vid behov.

 

· Laminerat

· Handgjort

· Med snöre och pärlor

 

Artnr 1: "Det finns ingen snooze-knapp för en katt som vill ha frukost" Tillfälligt slut

Artnr 2: "En katt är en gåta utan lösning"

Artnr 3:"Hundar kommer när man ropar på dem. Katter tar emot meddelandet och ber att få återkomma"  Tillfälligt slut

Artnr 4:"Jag har hört att det skulle vara svårt med katter och dressyr. Det är det inte alls, min dresserade mig på tre dagar" Tillfälligt slut

Artnr 5: "Katter förstår vartenda ord vi inte säger"

Artnr 6: "Katter kan med matematisk exakthet beräkna precis var de ska sitta för att vara mest i vägen"

Artnr 7: "Om katter kunde tala skulle de låta bli"

Artnr 8: "Vill du ha ständig sysselsättning? Då ska du försöka få din katt att sitta vackert"


bb 


Kommentarer
Postat av: Therése

Haha! Roliga vykort OCH välbehövliga. Detta måste jag komma ihåg till nästa år.

2011-12-08 @ 18:53:19
URL: http://www.nogg.se/missu
Postat av: balansilivet

Ja visst är julkorten söta, och bokmärkena gilade jag skarpt. Bra pesent til någon som gillar katter och tycker om att läsa. De finns nog tillgängliga året runt. Det går ju till något bra dessutom som jag stödjer helhjärtat

2011-12-08 @ 20:31:36
Postat av: Pia

Vilket jättebra tips, speciellt för kattälskare som mig!2011-12-15 @ 20:59:26
URL: http://www.presenttips.com/
Postat av: balansilivet

Ja, visst är det ett bra tips! Det var en läsare som tipsade mig och jag ville tipsa vidare då jag tycker det var en suverän idé

2011-12-16 @ 20:09:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0