En julklapp som gör skillnad

Att stödja olika organisationer som jobbar för djurens välfärd är för mig en självklarhet då jag tycker att alla djur ska få ha ett värdigt liv.


En av de organisationer jag stödjer är Forska utan djurförsök. Om man gräver lite i vad djurförsök innebär så mår iallafall jag illa över hur vi människor använder djuren, oftast helt i onödan. Det har även visat sig att djurförsök sällan har den nyttan för människor som det ibland lyfts fram, då vi reagerar olika på olika ämnen. Det finns många andra alternativ idag, istället för de plågsamma djurförsöken.

Såg du Kalla Fakta om botox och djurtester? Att varje tillverkningssats av botox testas i grymma djurförsök kom som en chock för många. Nu diskuteras djurförsök som aldrig förr på arbetsplatser, skolor och på nätet.


Visste du att det används 2 800 djur i försök i Sverige varje dag? Bästa sättet att hjäpa försöksdjuren är att stödja Forska Utan Djurförsök.


Du kan antingen skicka ett sms till 72980, och välja hur mycket du vill skänka, eller sätt in pengar på deras pg 90 70 90-5


Om du väljer sms, texta:

GIFTFRI50
för att skänka 50:-
GIFTFRI100 för att skänka 100:-
GIFTFRI200 för att skänka 200:-


Du kan också hjälpa till genom att skriva ett färdigt brev till de ansvariga i USA som funderar på att börja använda chimpanser igen i djurförsök. Dessa chimpanser pensionerades från sitt liv som försöksdjur för tio år sedan, men hotas nu att återigen användas för djurförsök.


http://www.forskautandjurforsok.se/aktuellt/schimpanser/protestera.php


Klickar du på denna länken kommer du direkt till ett färdigt brev du kan skicka iväg till USA:s Department of Health

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0