Att dela med sig

Sådär, då är årets julklappar som vi skänker till utsatta barn klara. På Gothia Towers i Göteborg har dem de senaste åren samlat in julklappar för att dela ut till barn som tex tillbringar julen på kvinnojourer, på barnhem, eller på annat sätt inte har möjligheter att fira en jul så som den ser ut för majoriteten av oss.


I år blev det en ganska stor hög med julklappar, totalt 21 st (och då dottern kommer hem kanske det blir några stycken till) och i paketen ligger böcker, Barbiedockor, gosedjur, leksaksservis mm och paketen är märkta för om de passar bäst för en flicka eller för en pojke, och vilken ålderskategori det är lämpligt för så de kan matcha paketen till rätt barn.


Bland våra paket finns saker som vi har rensat ut, och en del av dem är knappt använda och några är tom aldrig öppnade ur sin förpackning. En del är saker vi har fått i present, men aldrig använt. Insamlingen är för barnen, men för några år sedan var det någon som hade gett en present och märkt "Till en trött mamma". Det tyckte jag var ett bra initiativ så jag har några sådan paket med, mest böcker. Att få en present att öppna på julafton tror jag är något vi alla tycker om, oavsett ålder!


Så nu bär det iväg till Gothia och den stora tomtesäcken ;)


Kommentarer
Postat av: Yve

Åh vilket bra initiativ. Hoppas dom har det nästa år med, då ska jag bidra med en massa paket. Vissa år har barnen i skolan samlat in o skickat till barnhem i Rumänien. Känns så bra att kunna bidra så att även andra som kanske inte får fira jul som vi får lite julstämning dom med.

Önskar dig o din familj en härlig o fin jul tillsammans.

God Jul o Gott Nytt År Kram Yve

2011-12-18 @ 12:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0