Vänner är rikedom

Att vårda sina relationer är en av de lyckostrategier jag har skrivit om här tidigare på bloggen, en av de tolv som har vetenskaplig uppbackning om att det påverkar vår lyckonivå positivt, och en av de fem lyckostrategier jag har valt att anamma i mitt liv.


Ikväll har jag haft en sådan kväll. Mina fantastiskt underbara jobbarkompisar på mitt förra jobb, två tjejer som fick mig att känna mig som en i gänget redan första dagen jag började där, och som gjorde hela den tiden vi arbetade tillsammans (en dag i veckan i ett och ett halvt år) till veckans bästa dag. Nu var det några månader sedan vi sågs sist, men ikväll hade vi bokat in en träff på Le pain francaise i Göteborg för middag, fika och massor av snack.


 

 

Själva caféet har de gjort jättebra tycker jag, med små mysiga bås, sammet i olika färger och överlag en gemytlig stämning. Att det finns så mycket gott att välja på att äta, både varm mat, sallader och bakverk gör det till ett av mina absoluta favoritställen i centrala stan.

 

 

Att gå ut såhär en vardagkväll efter jobbet, äta god middag och träffa vänner är bästa vardagslyxen. Kom hem på ett strålande humör och fortsatte krama dottern och klappa katter ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0