Snart höst ;)

Nåja, ett tag till får det gärna vara sommar, men jag gillar hösten och jag gillar höstkläder. Jag tycker höstens mode är det bästa på hela året. Visst tycker jag om att gå i tunna sidenklänningar eller luftiga bomulls dito på sommaren, men hösten när man får ta på sig tjocka tröjor, halsduk, grova strumpor, stickade klänningar, ulljackor det tycker jag både är snyggt och skönt.


Beige och vitt tycker jag är fint. Det är mjuka, milda färger som harmonierar fint med varandra. Då jag är lite frusen av mig gillar jag att ha tjocka strumpor över mina strumpbyxor och dessa kan jag tänka mig till hösten. De kommer från Odd Molly, och jag kan tänka mig att kombinera dom så här

 



Jag har en sådan ullkofta i jeansblått och vitt som jag använder väldigt mycket. I normala fall brukar jag inte köpa två av samma plagg, fast i olika färgställningar, men den här kan jag tänka mig. Matcha den med en benvit klänning och strumporna i samma färgställning och så mina bruna Primeboots på fötterna, eller ett par mörkbruna snörstövlar med högt skaft.





Den här klänningen tycker jag representerar allt som är fint med Odd Mollys kläder. Kvinnlig med vackra detaljer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0