Skönt under :)

Något som vi inte alltid tänker på när vi väljer kläder är hur viktigt det är med vad vi har under kläderna.


Till vardags är det bästa för kroppen bomull närmast huden, gärna ekologisk bomull. Syntetplagg är inte bra att gå i varje dag, då det behöver vara luftigt för att slippa åkommor som tex svampinfektioner.

Ibland kanske vi vill ha specialunderkläder som inte ger några skarvar eller för att de ger en snygg silhuett. Det finns massor av underkläder för att stödja och ge support. Detta är inget för varje-dags-använding, men kan funka vid speciella tillfällen, eller någon gång ibland. Om jag har tex en stickad klänning eller en festklänning som inte är vid kan jag tänka mig en sådan här.

Kanske vill du känna dig lite lyxig och lite flärdfull och då finns det massor av snygga spetsunderkläder att välja på. Själv har jag mest det till fest då jag vill känna mig fin, inifrån och ut. Till vardags däremot är det bomullskläder som gäller :)


Något många kvinnor delar är att de har fel storlek på BH:n. Det vanligaste är att den har för stort omfång runt bröstkorgen och att kuporna är för små. En BH är ju meningen att den ska ge stöd för brösten. Gå gärna till en bra underklädesaffär med kunnig personal och prova ut vilken storlekt som passar dig bäst. Kolla sedan vad du har hemma i byrålådan och gör dig av med gamla sladdriga, urtvättade BH:s som inte ger dig det stöd du behöver.


Att unna sig det bästa är ingen lyx, utan ett sätt att visa dig själv att du är viktig och att du tar hand om dig!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0